دانلود کتاب آموزش آشپزی غذاهای دریایی

⓿دانلودجزوه.مقاله.پروژه.کارآموزی⓿


وقتی در جستجوی خودت باشی ، خداوند را در کنارت احساس می کنی


دانلود کتاب آموزش آشپزی غذاهای دریایی

دانلود کتاب آموزش آشپزی غذاهای دریایی

آشپزی دریایی‎

نام کتاب :  آموزش آشپزی غذاهای دریایی

نویسنده :  مجله ویستا

ناشر :  پارس بوک

 

توضیحات : استانبولی ماهی – پاستا و میگو – پلوی میگو – پوره ماهی – پیتزای ماهی – تاس کباب ماهی – ته چین میگو – خوراک فیله ماهی – خوراک ماهی – خوراک ماهی ادویه‌دار – خوراک‌ ماهی‌ با سیر – خوراک ماهی تن لیلا – خوراک ماهی کیلکا – خوراک ماهی و سبزیجات – خوراک میگو – خوراک میگو ایتالیایی – خوراک میگو و سبزیجات – خورش ماهی – خورشت میگو ساده – دلمه فلفل سبز با ماهی – دلمه کلم برگ ماهی – راگو ماهی تن(اسپانیایی) – رولت ماهی – ریز نکته‌هایی راجع به ماهی – سوپ ماهی آمور(روش ایرانی) – سوپ ماهی پرورشی – سوپ ماهی کپور – شامی با ماهی کپور – طبــــــــخ ماهی در فر و بدون استفاده از روغن برای افراد با کلسترول بالا – طبخ قزل‌آلا در فر – طبخ ماهی بدون استخوان – طرز تهیه کباب شیر ماهی در فر – طریقه طبخ ماهی‌های جنوب – فیش برگرماهی – فیله ماهی با اسفناج – فیله ماهی با ژامبون گوشت – فیله ماهی با سبزیجات – فیله ماهی سوخاری – فیله ماهی قزل آلا – قزل آلا با سس سبزیجات – قزل آلای سرخ شده با انواع قارچ (ماهی شکم پر) – قزل‌آلا با سس لهستانی – قلیه ماهی – قلیه ماهی(غذای جنوب ایران) – کباب قزل آلا – کباب لقمه ماهی – کباب ماهی قزل آلا – کباب میگو – کتلت تن ماهی با طعم جعفری – کلوچه ی ماهی – کوفته‌ ماهی‌ – کوکوی سبزی با ماهی (انواع ماهیان پرورشی) – گراتینه میگو – مـاهـی و مـیگو با سـس تنـد‎ – ماکارونی با ماهی کپور – ماکارونی بامیگو – ماهی آزاد – ماهی استروژن – ماهی با قارچ و کاری – ماهی در فر – ماهی سالمون با سُس آوُکادو – ماهی سالمون با گردو و سس مایونز – ماهی سرخ شده – ماهی سرخ شده با گوجه فرنگی – ماهی سوخاری با سس‌لیمویی – ماهی سوف یا سفید(کباب) – ماهی‌ شکم‌پر – ماهی شوریده با تمبر هندی – ماهی قزل آلا با سس مرزه – ماهی قزل آلا رول شده – ماهی کبابی – ماهی میدم(غذای جنوب ایران) – ماهی و جعفری – میگو با ادویه هندی – میگو با خمیر مخصوص به سبک ژاپنی – میگو با سُس پرتقال(غذاهای دریایی) – میگو با سس پرتقال – میگو پفکی – میگو‌ پلو اسپانیایی – میگو ژاپنی – نکاتی برای طبخ ماهی – یک نوع ماهی با فلفل قرمز و سبز(سنگالی)

 



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





نظرات:



اخرین مطالب